Αμαλιάδα: Ξύλο και ράμματα σε παίκτες μετά τον αγώνα Κόροιβος-ΕΑΠ

16:14 2/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Στιγμές απίστευτης αγριότητας εκτυλίχθηκαν μετά τη λήξη του προχθεσινού ημιτελικού των πλέι-οφ της Α' Κατηγορίας της ΕΣΠΕΠ, Κόροιβος-ΕΑΠ 3-1 σετ, που έγινε στην Αμαλιάδα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο 40-50 οπαδοί του Κόροιβου, κυνήγησαν παίκτες της ΕΑΠ και επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές στους βολεϊμπολίστες Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιώργο Σύρρο και Σπύρο Πετούση.

O Δ. Παπαδόπουλος στην προσπάθεια του να βρει

διέξοδο από το γυμναστήριο κλώτσησε μια τζαμαρία που του έκοψε το πόδι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκαν 40 ράμματα

«Κινδύνεψαν οι ζωές μας», καταγγέλουν οι παίκτες της ΕΑΠ οι οποίοι για μισή ώρα δέχονταν επιθέσεις από τους οπαδούς της ομάδας της Αμαλιάδας. Ο προπονητής της ΕΑΠ Αντώνης Γεράνιος είπε στην εφημερίδα Πελοπόννησο: «Μπορεί να υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών, αλλά αυτοί θα τα έβρισκαν μεταξύ τους, όπως συμβαίνει πάντα. Ομως η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο τα τίναξε όλα στον αέρα και ακολούθησαν στιγμές βιαιότητας.

Είμαι από το 1980 στα γήπεδα και για πρώτη φορά στην καριέρα μου βίωσα τέτοια γεγονότα. Είχα φοβηθεί και στην Μίκρα στον παιχνίδι με τον Ηρακλή στον επαναληπτικό της ΕΑΠ για το CEV. Ομως στην Μίκρα ήρθε ένας αστυνομικός από τους πολλούς που υπήρχαν τότε στο γήπεδο και μου είπε «μη φοβάσαι, δεν θα πλησιάσει κανείς». Πράγματι τότε δεν πλησίασε κανείς, αλλά στην Αμαλιάδα δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός. Ο,τι έγινε στην Αμαλιάδα είναι ντροπή, δεν τιμά το βόλεϊ και δεν τιμά κανέναν».

Διαβάστε επίσης:
Αμαλιάδα: Μαχαίρωσε γαμπρό και συμπεθέρα–Ήταν ζήτημα τιμής

Keywords
Τυχαία Θέματα