Αμαλιάδα: Χαράκωσε τον μέλλοντα γαμπρό και τη συμπεθέρα όταν...

Ο δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή...

Οικογενειακή τραγωδία παραλίγο να συμβεί στην πόλη της Αμαλιάδας, όταν για λόγους τιμής ένας 38χρονος άρχισε να χτυπά με έναν χαρτοκόπτη τον μέλλοντα γαμπρό του και τη συμπεθέρα!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο 21χρονος γαμπρός και η 50χρονη μητέρα του αποφάσισαν να... επιστρέψουν τη νύφη στον πατέρα της και να χαλάσουν τον επικείμενο γάμο.

Ο πατέρας όμως της νύφης το θεώρησε μέγιστη προσβολή για την οικογένειά του και λόγο στον λόγο τα πνεύματα άναψαν.

Σε έξαλλη κατάσταση, ο 38χρονος άρπαξε έναν χαρτοκόπτη και άρχισε να χτυπά με μανία την 50χρονη συμπεθέρα του αλλά και τον γαμπρό του. Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα τραύματα του 21χρονου αποδείχθηκαν επιπόλαια και μετά την περιποίησή τους πήρε εξιτήριο. Ομως τα τραύματα της 50χρονης μητέρας του ήταν πιο σοβαρά και παραμένει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η γυναίκα φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στον θώρακα και στα χέρια, και θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο αρκετές ημέρες ακόμη.

Ο δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αμαλιάδας.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη δολοφονία επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

Πάτρα: Άστεγος διέρρηξε Ι.Χ. για να κοιμηθεί

Νέα Αλικαρνασσός: Έπαθαν ΣΟΚ οι σωφρονιστικοί όταν μπήκαν στο κελί

Keywords
Τυχαία Θέματα