Αλλοδαποί επεχείρησαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα της Ελλάδας

Συνελήφθη, στον σταθμό υποδοχής του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθη, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών,

ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 35χρονος αλλοδαπός, οδηγός του οχήματος, διότι μετέφερε τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα