Αλ. Παπαρήγα: Όχι σε «τσιπρικές» και «κουβελικές» λύσεις

22:26 8/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, δήλωσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα που απέρριψε «απαλές, κουβελικές, τσιπρικές ή της Κατσέλη λύσεις».

Μιλώντας σε φοιτητές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η κ. Παπαρήγα εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι το εκλογικό αποτέλεσμα για το ΚΚΕ θα είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι με βάση πληροφορίες αλλά και το αισθητήριο που έχει το κόμμα της, το επόμενο διάστημα θα εκδηλωθεί

«ο χειρότερος αντικομμουνισμός» που έχει υπάρξει.

«Οι εκλογές θα είναι από πλευράς τρομοκρατίας, οι πιο τρομοκρατικές εκλογές που έχουμε ζήσει» τόνισε η κ. Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείει «να κάνουν και νοθεία, δεν μπορώ να πάρω όρκο, αλλά δεν χρειάζεται, τώρα έχουν τη δυνατότητα να νοθεύσουν τη συνείδηση του λαού».

Επίσης, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ απέκλεισε τα «μεσοβέζικά πράγματα», επισημαίνοντας ότι «δεν μπορούμε να προσφέρουμε αυτές τις απαλές, κουβελικές, τσιπρικές ή ξέρω εγώ της Κατσέλη λύσεις κ.λπ. Όχι ότι δεν θέλουμε να γίνει κάτι καλύτερο για τον λαό, αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα σχήματα. Αυτό που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και θα είναι ένα ρήγμα που θα κάνει το σύστημα πιο ευάλωτο θα είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι καμία κυβέρνηση της Αριστεράς ή του ΚΚΕ δεν μπορεί μέσα στις συνθήκες της αστικής κοινωνίας και αποδεχόμενη αυτά τα πλαίσια, να δώσει λύσεις.

« Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, η αντίθεση προς τα κόμματα εξουσίας, τα αστικά, να αντικατασταθεί απ' την αυταπάτη μιας αριστεράς που έχει μία ενδιάμεση λύση ανώδυνη και πιο εύκολη για τον λαό», ανέφερε, εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο θα προκαλέσει απογοήτευση που θα οδηγήσει όχι μόνον στην απάθεια, αλλά και σε μεγαλύτερη αντιδραστικοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα