Αφεντικό στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, κερδίζοντάς τον με 92-87, στην Πυλαία.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έφυγαν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, μια και διαμαρτύρονται για το αντιαθλητικό φάουλ που δόθηκε στον Ντόμινικ Τζέιμς πάνω στο Γιάννη Καλαμπόκη μόλις 18 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Το σφύριγμα δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί αναλόγως το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου, φθάνοντας στην

κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και με πρωταγωνιστή το Δήμο Ντικούδη (επτά πόντοι) προηγήθηκε με 11-6 μετά τη συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου στην πρώτη περίοδο. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή, όμως, δεν άργησαν να συνέλθουν και να βρουν τα πατήματά τους στο παρκέ και με μπροστάρη τον Ντόμινικ Τζέιμς γύρισαν τον αγώνα και προηγήθηκαν 16-13 στο 8'.

Ο Τζέι Αρ Γκίντενς ήταν ο παίκτης που πήρε στη συνέχεια τη σκυτάλη για τους γηπεδούχους στο σκοράρισμα, όμως ο Άρης είχε περισσότερες λύσεις στο παρκέ και με πρωταγωνιστές τους Ταπούτο και Μόλντροου προηγήθηκε αρχικά στο φινάλε της πρώτης περιόδου 25-19 και στη συνέχεια ανέβασε κι άλλο την υπέρ του διαφορά στο σκορ (19-28).

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα