Αφεντικό η Νάπολι, 2-0 τη Γιουβέντους

Μεγάλη εμφάνιση από τη Νάπολι η οποία επιβλήθηκε με δίκαιο τρόπο της Γιουβέντους 2-0 στο καυτό «Σαν Πάολο».

Μόνο μία μπορεί να είναι η διαφοροποίηση στις θέσεις της κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα το μόνο που κρίνεται πλέον είναι η 2η θέση ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι. Αυτό γιατί η Γιουβέντους έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου και δύσκολα θα το χάσει.

Έτσι στο παιχνίδι της με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές,

γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 και αποτυχαίνοντας να επικρατήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, όπου έχει πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Από το ξεκίνημα οι «παρτενοπέι» ήταν ανώτεροι και είχαν τις σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπουφόν όμως να αποκρούει στις προσπάθειες των Καγιεχόν και Ινσίνιε. Στο 37’ όμως, ο Καγιεχόν βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Γιουβέντους, από θέση οφσάιντ και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα, έλειψε η έμπνευση από τη «γηραιά κυρία» που δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, παρά του ότι πίεζε ασφυκτικά. Έτσι, σε μία αντεπίθεση στο 81’ ο Μέρτενς με εντυπωσιακό σουτ, έκανε το 2-0 που έμεινε μέχρι τέλους για να δώσει τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ενρίκε, Φερνάντεζ, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ινλέρ, Ζοργκίνιο, Ινσίνιε, Χάμσικ (79’ Μέρτενς), Καγιεχόν, Ιγκουαΐν (74’ Πάντεφ).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιστάινερ, Βιντάλ, Πίρλο, Πογκμπά (61’ Μαρκίσιο), Ασαμόα (53’ Ίσλα), Γιορέντε, Οσβάλντο (69’ Βούσινιτς).

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα