Α. Παπαμιμίκος: Η ΝΔ δε θα ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων

Τέλος στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών βάζει με δήλωση του ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας από τη Μακεδονία, όπου βρίσκεται για περιοδεία απέκλεισε το ενδεχόμενο να δωθούν χρίσματα, ενώ τόνισε πως μπροστά θα πρέπει να βγουν οι άξιοι και ικανοί.

Δεν απέφυγε ωστόσο, να αποκαλύψει τη φιλοσοφία με την οποία θα πορευτεί η «Λεωφόρος Συγγρού» στις επερχόμενες εκλογές, καθώς όπως τόνισε η λογική έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Βασικό διακύβευμα

είναι η διατύπωση μίας σύγχρονης αυτοδιοικητικής πρότασης από τους υποψηφίους και όχι η κομματική καθοδήγηση.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

Σε ότι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε εκφραστεί εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα, ούτε πρόκειται να ανακοινώσει στηρίξεις. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Η Νέα Δημοκρατία θέλει τις τοπικές κοινωνίες μακριά από το σφικτό εναγκαλισμό με τα κόμματα. Θέλει υποψηφίους οι οποίοι θα έχουν χαρακτηριστικά πετυχημένου και κοινωνικά και επαγγελματικά ανθρώπου. Ανθρώπου, ο οποίος θα έχει καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα και θα μπορεί να απαντήσει στα προβλήματα των δημοτών. Και αφού ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, εμείς θα ζητήσουμε από τους δημότες να σταθούν στο πλευρό αυτών των υποψηφίων οι οποίοι έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Παπαμιμίκος: Να εξελίξουμε το επίδομα ανεργίας σε επίδομα απασχόλησης

Παπαμιμίκος: Η κίνηση Λιάπη θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη

Παπαμιμίκος: Δεν μπορεί να παίζει κανείς με τη σταθερότητα της χώρας

Keywords
Τυχαία Θέματα