Tην Κυριακή ο αγώνας δρόμου στην Καστοριά

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2012» που γίνονται φέτος για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Γύρος Λίμνης Καστοριάς 30 χλμ.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Μαυριώτισσας» 10 χλμ. καθώς και αγώνας μικρότερης απόστασης για παιδιά, παρέχοντας

έτσι τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν σε μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την Πλατεία Μακεδονομάχων Καστοριάς (επί της οδού προ της έναρξης της Λεωφ.Νίκης) με κατεύθυνση, διαμέσου των οδών Ορεστείων και 11ης Νοεμβρίου, καθώς και από την αρχή της Μεγ.Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται ο φωτεινός σηματοδότης, από την Λ. Κύκνων προς την υπόλοιπη παραλίμνια οδό, προς Δισπηλιό, μέσω της 1ης παρακαμπτήριας οδού που οδηγεί προς τον Προϊστορικό Λιμναίο Οικισμό και καταλήγει όπισθεν του Τελωνείου Καστοριάς, στη συνέχεια προς Μαυροχώρι, Πολυκάρπη, διέλευση εντός του οικισμού της Μεταμόρφωσης και επαναφορά στον επαρχιακό δρόμο, προς περιοχή Παλαιό Τσιφλίκι Καστοριάς, διασταύρωση Κεφαλαρίου-Ε.Ο.Καστοριάς-Βιτσίου έως ΤΕΕ/ΕΠΑΛ/ΙΕΚ.

Θα συνεχιστεί μέσω της Λεωφ.Κωπηλατών, όπισθεν των νέων εργατικών κατοικιών και όπισθεν των Γενικών Λυκείων Καστοριάς, οδός Ορεστείων επί του πεζοδρομίου και μέσω της οδού Θωμαΐδος Λιμπανίας που διέρχεται από τα «Ψαράδικα», τερματισμός στην Πλατεία Μακεδονομάχων.

Οι διοργανωτές του αγώνα έχουν εξασφαλίσει για όσους δρομείς επιθυμούν να ταξιδέψουν από Αθήνα με ομαδική αποστολή ένα ιδιαίτερα οικονομικό πακέτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα