Tα σημερινά πρωτοσέλιδα με μια ματιά

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πάλι τα ίδια»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής ανατινάζει την αισιοδοξία Στουρνάρα. «Θα χρειαστεί νέα δανειακή σύμβαση με νέα

μέτρα (που δεν αντέχει κανείς)». Και βόμβα από τον Προβόπουλο στο Reuters: Αλλα δύο χρόνια σκληρής λιτότητας».

ΕΘΝΟΣ: «Σε κλοιό η μαφία των νοσοκομείων»

Η εφημερίδα σημειώνει: «Αφετηρία για εξονυχιστικούς ελέγχους, ώστε να εξαρθρωθούν τα κυκλώματα της μίζας στον τομέα της Υγείας, αποτελεί η σύλληψη του προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων στο «Σωτηρία». Εφτασαν σε ακραία όρια θρασύτητας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Νέο δώρο στη διαπλοκή-Χάρισαν τις άδειες TV στους καναλάρχες!»

Η εφημερίδα γράφει ότι : «νόμιμα, με κυβερνητική βούλα, είναι από χτες τα ελληνικά κανάλια. Με συνοπτικές διαδικασίες η κυβέρνηση ενέδωσε στη διαπλοκή κι έκανε δώρο στους Ελληνες καναλάρχες. Οσοι εξέπεμπαν μέχρι τον περασμένο Αύγουστο ημιπαράνομα και με διαρκείς χαριστικές παρατάσεις, μπορούν πια να περάσουν στην ψηφιακή εποχή μόνο με τις προσωρινές άδειες που κατείχαν τα τελευταία χρόνια! Ανέξοδα.».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Εβραϊκή χούντα!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «στην υπερ-στοά Μπένε Μπερίτ υποσχέθηκε ο Βενιζέλος, να «ενισχύσει» την Αντιρατσιστική Νομοθεσία για να... εξιλεωθεί από τις «αμαρτωλές» δηλώσεις του για Εβραίους στη λίστα Λαγκάρντ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Η Τρόϊκα απολύει 5.000 «διαθέσιμους»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «οι δανειστές ζητούν να αποχωρήσει το 40% των εργαζομένων που εντάσσονται στις λίστες κινητικότητας για να καλυφθεί η μνημονιακή υποχρέωση. Το χρονοδιάγραμμα των απολύσεων έως το τέλος του 2014 και τα «αγκάθια» με συμβασιούχους και αμυντικές βιομηχανίες».

ΕΣΤΙΑ: «Αριστερή ανάπτυξις δεν υπάρχει»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «οι περισσότεροι Ελληνες σκέπτονται «αριστερά» .Το ίδιο και οι περισσότερες ελληνικές κυβερνήσεις. Ακόμη και οι μη αριστερές ακολουθούν αριστερή πολιτική, υπό την έννοια της διογκώσεως του κράτους και της υψηλής φορολογίας».

Η ΑΥΓΗ: «Σφραγίδα αποτυχίας με τρεις υπογραφές»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «Τράπεζα Ελλάδος: Σε ύφεση άλλα δύο χρόνια. Ο διοικητής της ΤτΕ ζητάει να παραμείνει στις τράπεζες και το περίσσευμα 8-9 δις. της ανακεφαλαιοποίησης. ΔΝΤ: Κούρεμα και νέα μέτρα. Επιτροπή Βουλής: Μη βιώσιμο το δημόσιο χρέος. Ψευδαίσθηση η αναμονή για επιστροφή στις αγορές το 2014. Αναπόφευκτος ο νέος δανεισμός, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ψηφιακό ρουσφέτι στους καναλάρχες»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «με ένα άρθρο εφτά λέξεων σε πολυνομοσχέδιο –σκούπα του υπουργείου Υγείας(!) η κυβέρνηση χαρίζει στους σημερινούς καναλάρχες και τις άδειες ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος, θεωρώντας τους, έτσι, νομίμως λειτουργούντες και στη νέα εποχή».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Παζάρια με τρόικα ερήμην Στουρνάρα»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «πολυεπίπεδες παρενέργειες στο εσωτερικό της κυβέρνησης προκαλεί η διαπραγμάτευση με την τρόικα. Ενδεικτικό είναι ότι απεστάλη αίτημα προς τους δανειστές να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 15%, ερήμην του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα».

Νewsbomb.gr: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:«ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΙΑ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ»

Της έκλεισε το στόμα η Μαφία με τις Μ.Κ.Ο που έφαγαν τα λεφτά των πυρόπληκτων- Νέα δεδομένα στον μυστηριώδη θάνατο της Μαριάννας Χρονοπούλου-Μαυράκη στο δάσος Καϊάφα της Ζαχάρως στην Ηλεία.

Ο ΛΟΓΟΣ: «Βουλιάζει η χώρα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: λίγες μόλις μέρες μετά την κατάθεση του σχεδίου του προϋπολογισμού με τις υπεραισιόδοξες προβλέψεις για την πορεία της οικονομίας, έρχεται η έκθεση που συνέταξε το γραφείο προϋπολογισμού του κράτους, υπό τον καθηγητή κ. Γ. Καζάκο και συντονιστή τον Παναγιώτη Λιαργκόβα να μηδενίσει τις προσδοκίες κάνοντας λόγο για ψευδαισθήσεις για έξοδο στις αγορές το 2014».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Καταδίκασαν μαθητές γιατί συμμετείχαν σε κατάληψη του σχολείου τους»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «στο 1ο ΕΠΑΛ της Λαμίας, η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές μαθητών, σε αυτόφωρη διαδικασία και σύλληψη των 8. Καταδικαστική απόφαση από τις δικαστικές αρχές σε 6 μαθητές, που προβλέπει φυλάκιση από 20 μέρες έως και 4 μήνες».

ΤΑ ΝΕΑ: «Ετσι θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «Φόρμουλα για να λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια βρίσκει το υπ. Παιδείας, οι διοικητικοί υπάλληλοι θα κληθούν να δηλώσουν τα προσόντα τους χωρίς τη μεσολάβηση των υπηρεσιών των ΑΕΙ, αλλιώς θα τεθούν σε αργία».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: «Ευθεία απειλή στους υπαλλήλους»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Ερχονται ανατροπές στη φορολογία μετοχών»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «θα ισχύσει αφορολόγητο όριο στις υπεραξίες που αποκομίζουν μικροεπενδύσεις. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν στον συμψηφισμό κερδών-ζημιών θα περιλαμβάνονται και άλλες επενδύσεις όπως ομόλογα ή μόνο μετοχές του Χ.Α. Προβληματισμός από τη στάση των επενδυτών στη διπλή φορολόγηση».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Κόκκινα εταιρικά δάνεια απειλούν την Ευρωζώνη»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «συστάσεις για αύξηση των προβλέψεων που πρέπει να λάβουν οι τράπεζες του ευρωπαϊκού Νότου, εξαιτίας της εκρηκτικής ανόδου των επισφαλών επιχειρηματικών δανείων, κάνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και καλεί σε συντονισμένες δράσεις προκειμένου να περιοριστεί η επέκταση του προβλήματος».

Keywords
πρωτοσελιδα, ματια, μια ματια, διεθνές νομισματικό ταμείο, δανειακή σύμβαση, ελευθερη ωρα, η εφημεριδα, πετρελαιο θερμανσης, τα νεα, δημοκρατια, βουλη, στουρναρας, νέα, reuters, συλληψεις, ελευθεροτυπια, ωρα, βενιζελος, συμβασιουχοι, εστια, αυγη, τραπεζες, ττε, δις, ΔΝΤ, κουρεμα, χρεος, εφημεριδα, καθημερινη, τροικα, πετρελαιο, αποκαλυψη, ΠΑΣΟΚ, ριζοσπαστησ, επαλ, αει, μακεδονια, ερχονται, ναυτεμπορικη, εφημεριδα δημοκρατια, παραταση φορολογικων δηλωσεων, απολυσεις στο δημοσιο, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, λιστα λαγκαρντ, φορολογια 2013, ηλεια, πολυνομοσχεδιο, αστυνομια, αυγη, αφορολογητο, δανεια, επαλ, καθημερινη, ναυτεμπορικη, νεα μετρα, ομολογα, ττε, υφεση, ωρα, reuters, αει, αυξηση, αρθρο, αισιοδοξια, αποκαλυψη, αφορολογητο οριο, βομβα, δανειακή σύμβαση, δασος, δημοσιο, δηλωσεις, διεθνές νομισματικό ταμείο, δις, διοικητης, δωρο, εκθεση, εννοια, επενδυσεις, εποχη, ερημην, ερχεται, εφημεριδα, ιδιο, κυβερνηση, λεφτα, λογο, μαφια, ορια, συλληψη, στομα, τιτλος, φορολογια, ψευδαισθησεις, ψηφιακη, αγορες, ελληνικα, υγειας
Τυχαία Θέματα