Onsports TV: Best of... ντέρμπι

Η κάμερα του Onsports TV ήταν στη Λεωφόρο και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Το απόγευμα του Σαββάτου (02/10) ήταν διαφορετικό από τα άλλα στη Λεωφόρο. Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έκανε την περιοχή… απόρθητη για όσους δεν είχαν δουλειά στον συγκεκριμένο

χώρο. Φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο αλλά ακόμα και οι δημοσιογράφοι, πέρασαν από τριπλούς και τετραπλούς ελέγχους για να καταφέρουν να προσεγγίσουν το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η πρώτη από τις δυο ομάδες που έφτασε στο γήπεδο, ήταν ο Ολυμπιακός. Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, που προέβλεπαν ακόμα και το κλείσιμο της μπουτίκ του Παναθηναϊκού (με πελάτες μέσα σε αυτή!) για αρκετή ώρα, και χωρίς να συμβεί το παραμικρό, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη Λεωφόρο. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε κι ο Παναθηναϊκός, επίσης με ισχυρή αστυνομική συνοδεία. Αρκετός ήταν ο κόσμος που τους περίμενε και ζήτησε από τους Φιγκερόα, Μπεργκ και Πράνιτς να σκοράρουν.

Ακολούθησε αποθέωση για το ζέσταμα του Παναθηναϊκού και αποδοκιμασίες γι΄ αυτό του Ολυμπιακού, με τον κόσμο να ξεκινάει αρκετά νωρίς τα συνθήματα και να κάνει «καυτή» την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο. Το ματς ξεκίνησε, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βάζει… φωτιά στις κερκίδες και να δίνει ακόμα πιο έντονο ρυθμό και πάθος στο ντέρμπι. Δεν έλειψαν βέβαια και μερικά δυσάρεστα περιστατικά, αφού λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά από κροτίδα ο Πράνιτς, ενώ έγιναν δυο διακοπές από τον διαιτητή Μάνταλο.

Σε μία από αυτές, πάντως, Λούτσο Φιγκερόα και Χαβιέρ Σαβιόλα βρήκαν ευκαιρία να… διδάξουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Χαμόγελα, κουβεντούλα, καλή ατμόσφαιρα και πάνω απ’ όλα η χαρά του παιχνιδιού, από δυο ποδοσφαιριστές που έχουν «φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι».

Η λήξη, βρήκε τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει για τη μεγάλη του νίκη, και τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να πιστέψει πως έχασε το ματς από μια φάση στο τελευταίο λεπτό. Όπως δεν μπορούσε να το πιστέψει κι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που «λύγισε» θεωρώντας πως έφταιγε αυτός στη φάση του γκολ του Κώστα Μήτρογλου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πάντως, στήριξε την ομάδα του παρά την ήττα στο ντέρμπι. Σπάνιο φαινόμενο, με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να φωνάζουν «μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ».

Το… τρίτο ημίχρονο, παίχτηκε εκτός Λεωφόρου, στη μικτή ζώνη όπου και πάλι ήταν η κάμερα του OnsportsTVγια να καταγράψει τα πάντα. Από τους πρώτους που τοποθετήθηκαν ήταν ο Γιάννης Μώραλης, πρόεδρος της SuperLeague, ενώ ακολούθησαν δηλώσεις από τον Ντάνιελ Πράνιτς. Τη δική του άποψη για το ντέρμπι κατέθεσε κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία του Μάνταλου.

Εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ μπροστά στις κάμερες βρέθηκε κι ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάββας Θεοδωρίδης. Στη συνέχεια, αποχώρησαν εμφανώς απογοητευμένοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ εμφανώς ικανοποιημένοι ήταν, κατά τη δική τους αποχώρηση, οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Και κάπου εκεί, λίγο πριν αλλάξει… η μέρα, η κάμερα του OnsportsTVστη Λεωφόρο έκλεισε, έχοντας καταγράψει λεπτό προς λεπτό όλα τα παραλειπόμενα του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της χρονιάς, για να σας τα προσφέρει στο ενιαίο βίντεο που βλέπετε στην κορυφή της ανάρτησης, διάρκειας 21'47'', αποκλειστικά στις οθόνες σας...

Δείτε το βίντεο στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα