O Αλέξανδρος Φακής ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Mamashome

16:07 6/5/2015 - Πηγή: NewsBomb
Ο Αλέξανδρος Φακής είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού του mamashome.gr. Ο διαγωνισμός αφορούσε δώρα αξίας 250 ευρώ και στην…

Η ελληνική εταιρεία Mamashome.gr κάνει το δυναμικότερο άνοιγμα στον χώρο του λιανικού εμπορίου και παρουσιάζει μία καθόλα πρωτοποριακή ιδέα που έχει ενθουσιάσει, από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της, το καταναλωτικό κοινό της χώρας.

Πλέον οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας και να παραλαμβάνουν

άμεσα τις αγορές τους στον χώρο επιλογής τους. Έτσι οι καταναλωτές γλιτώνουν χρόνο, χρήμα και άσκοπες μετακινήσεις.

Η τεράστια ποικιλία 12.000 προϊόντων , οι μεγάλες, οικονομικές συσκευασίες σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων αλλά και ημερήσιες προσφορές είναι μόνο μερικοί λόγοι για τους οποίους το Mamashome.gr έγινε το αγαπημένο online σούπερ μάρκετ.

Οι παραδόσεις γίνονται την ίδια ημέρα με τις παραγγελίες και μάλιστα χωρίς χρέωση για την παράδοση –αν η παραγγελία ξεπερνά τα € 59,00-.

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ικανοποίησης των αναγκών του αγοραστικού κοινού η Mamashome.gr θα δημιουργήσει μέχρι το 2019, 200 Pick Up Stores σε όλη την Ελλάδα, 60 εκ των οποίων θα βρίσκονται στην Αττική. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2016 θα έχει ξεκινήσει η κατασκευή τους στην Αττική.

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ONLINE ΣΤΟ MAMASHOME.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα