O Schumacher πουλάει τις Ferrari του

Δύο Ferrari που ανήκαν στον Michael Schumacher, βρίσκονται προς πώληση στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Garage Zenith (μεγάλος αντιπρόσωπος – μεταπωλητής supercars). Πρόκειται για μια κόκκινη Ferrari Enzo καθώς και μια Ferrari FXX, η μοναδική που κυκλοφορεί βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

Και

τα δύο αυτοκίνητα έχουν κάποια έξτρα στοιχεία που τις κάνουν μοναδικές. Μάλιστα, η Enzo – που έχει στο κοντέρ της 8.500 χλμ. φορτωμένα από τον Schumi - φέρει κάτω από το καπό της υπογραφές διάσημων φίλων του, μια εκ των οποίων και του προέδρου της εταιρείας Luca di Montezemolo.

Η μαύρη FXX έχει μόλις 900 χλμ. (σχεδόν καινούργια – του κουτιού) και είχε εμφανιστεί σε επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Top Gear του 2009, με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητής της F1 να την οδηγεί τότε, στην πίστα δοκιμών - παλιό αεροδρόμιο - του Dunsfold.

Βεβαίως, τα δύο αυτοκίνητα του Schumacher δεν αποκτήθηκαν με δικά του χρήματα αλλά του δόθηκαν από την Ferrari ως αντιστάθμισμα των υπηρεσιών του στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Enzo κοστίζει γύρω στα 1.124.000 ευρώ, με την FXX να είναι πιο ακριβή, προσεγγίζοντας τα 2 εκατ. ευρώ.

πηγή: carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα