Legrand : Οι διακόπτες μας βρίσκονται πολύ ψηλά

Η Legrand αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των καταναλωτών για πριζοδιακόπτες στην Ελλάδα αλλά και στον Κόσμο. Και όχι τυχαία.

Γιατί οι διακόπτες legrand συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την τελευταία τεχνολογία με την αισθητική και τη λειτουργικότητα, ικανοποιώντας απόλυτα τις σύγχρονες απαιτήσεις .

Σήμερα στην ελληνική αγορά η Legrand

καινοτομεί με τη σειρά Celiane και το σύστημα οικιακών αυτοματισμών My Home, συνδυάζοντας πρωτότυπο design και πρωτοποριακές λειτουργίες που εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στον χρήστη
Μία από αυτές είναι ο κεντρικός έλεγχος των ρολών και των τεντών.

Χωρίς σκαψίματα και μερεμέτια στους τοίχους, χωρίς ειδικές καλωδιώσεις, γρήγορα και απλά, μπορείτε να ελέγξετε τα ρολά ή και τις τέντες της κατοικίας σας, ανεξάρτητα , σε ζώνες και συνολικά, δημιουργώντας εναλλακτικά σενάρια ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού πάνω στον γενικό διακόπτη ή στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σενάριο που επιθυμείτε, όπως πχ να κλείσετε όλα τα ρολά ή/και να μαζέψετε όλες τις τέντες ταυτόχρονα πριν κοιμηθείτε ή να ανοίξετε τα ρολά των υπνοδωματίων το πρωί , κλπ .

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε εξίσου απλά να ενσωματώσετε και τον έλεγχο του φωτισμού σε σενάρια για ακόμη μεγαλύτερη άνεση

Τα παραπάνω, μπορούν να εμπλουτιστούν με επιπλέον δυνατότητες άνεσης, ασφάλειας και επικοινωνίας που προσφέρουν τα συστήματα Legrand.

Ενημερωθείτε για όλες τις λύσεις Legrand στο www.legrand.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα