Lamborghini σε rat road εκδοχή

12:02 4/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ο Pawel και ο Jans είναι σχεδιαστές και φιλαράκια.

Μετά από κάμποσες μπύρες κι αφού είχαν δει μια κόντρα μεταξύ μιας Lamborghini και ενός Rat Rod (διασκευασμένα κλασικά αυτοκίνητα χωρίς καπό), είπαν να κάνουν… down-to-earth τέχνη. Έβαλαν λοιπό,ν μπόλικη φαντασία σε ένα σχέδιο αυτοκινήτου που είχε ως πρόθεση να ενώσει τα αλλοπρόσαλλα στοιχεία μιας Lamborghini κι ενός Rat Rod. Κάπως έτσι γεννήθηκε το εξωγήινο μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Χρησιμοποιώντας

πρωτοποριακές τεχνολογίες στην σχεδίαση αναρτήσεων, τα δυο τυπάκια κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα χαμηλό αμάξωμα, που μπορεί να χωρέσει τέσσερις επιβάτες, έχοντας κάτω από την καμπίνα του (στο πίσω μέρος), έναν μικρό V8 κινητήρα της Chevrolet. Και σα να μην έφθανε αυτό, οι ανοιχτοί τροχοί (χωρίς φτερά) ενσωματώνουν πάνω τους ρότορες πέδησης, κατά παράβαση κάθε λογικής.

Ο Pawel είναι σκιτσογράφος ενώ ο Jans ασχολείται με τρισδιάστατα σχεδιαστικά μοντέλα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα 3D animation ΜΑΥΑ. Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως το δημιούργημά τους δανείζεται στοιχεία από μονοθέσια της F1, από το κλασικό Plymouth Cuda, από το αεροσκάφος Vought F4U Corsair αλλά και από ψυγεία της δεκαετίας του ’60!

Μια μπύρα ακόμα στα παιδιά, κερασμένη από ‘μένα!

Φώτης Ραΐσης

Πηγή: carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα