LIVE Ξάνθη - Παναθηναϊκός

Το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στα «Πηγάδια» ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναθηναϊκό

Μια έδρα στην οποία παραδοσιακά δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός αλλά και οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου είναι αυτή της Ξάνθης και το βράδυ της Πέμπτης (18/12) αναμένεται να διεξαχθεί εκεί ένα από τα κρισιμότερα ματς του πρώτου γύρου. Κόντρα στην Ξάνθη, η οποία νίκησε 4-2 τον ΠΑΟΚ

πριν μερικές εβδομάδες και είναι αήττητη στα «Πηγάδια», ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στο... κατόπι του «δικεφάλου του Βορρά» και του Ολυμπιακού.

Οι Ακρίτες, από την πλευρά τους, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το «κάστρο» τους να πέσει και παρουσιάζονται σε εξαιρετικά ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Εκτός αυτού, έχουν την ευκαιρία να «πιάσουν» τη Βέροια στους 24 βαθμούς και να είναι κι αυτοί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, πάει στην Ξάνθη για να δώσει αποδείξεις... πρωταθλητισμού, έχοντας και περισσότερους από 1000 οπαδούς στο πλευρό του. Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος, για τον οποίοι οι «πράσινοι» έχουν κάποια δυσφορία, ενώ αρκετός κόσμος αναμένεται στο γήπεδο κι από την πλευρά των γηπεδούχων.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την εξέλιξη του αγώνα στο Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα