LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός

Η πιο μεγάλη μάχη για τον Παναθηναϊκό στο Top 16, μπορεί να αποδειχθεί η αποψινή με τη Ρεάλ, εφόσον οι πράσινοι καταφέρουν να φύγουν από τη Μαδρίτη με το διπλό και να κάνουν το βήμα παραπάνω έναντι της Μάλαγα που τους καταδιώκει για το σφράγισμα της συμμετοχής τους στα Play Offs της Euroleague.

Ο «εξάστερος» καλείται για τέταρτη φορά φέτος να τεθεί αντιμέτωπος με τη «βασίλισσα» σε μια μάχη δύο γιγάντων του ευρωπαϊκού

μπάσκετ και οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη είναι πανέτοιμοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά και να υποχρεώσουν τη Ρεάλ στη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της στο Top 16.

Με διπλό απόψε οι πράσινοι θα κάνουν εξαιρετικά πιο εύκολη τη «ζωή» τους στον όμιλο, θα «κλειδώσουν» ουσιαστικά την πρόκριση και θα επιδιώξουν στα επόμενα δύο ματς με την Μπάμπεργκ εκτός και την ΤΣΣΚΑ εντός, δύο ακόμα νίκες προκειμένου να διεκδικήσουν και την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το www.onsports.gr τη σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παλάσιο Ντε Λος Ντεπόρτες»...

Keywords
Τυχαία Θέματα