Final 4: «Όλα για το ευρωπαϊκό»

Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιόνας Καζλάουσκας, Γιώργος Πρίντεζης και Μίλος Τεόντοσιτς υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα στον αυριανό τελικό της Ευρωλίγκας (13/5, 21:00), προκειμένου να κατακτήσουν το Ευρωπαϊκό.

Έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ θέλει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος φαίνεται πως ετοιμάζει νέες εκπλήξεις στον αυριανό (13/05) τελικό. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε παράλληλα διαφορετικό το ματς με την ΤΣΣΚΑ από ότι αυτό με την Μπαρτσελόνα.Σε αποτέλεσμα σαν αυτό που είχε ο Ολυμπιακός

χθες (11/05), στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ελπίζει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι περήφανοι που βρίσκονται στον τελικό.

Σπουδαία ομάδα με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γιόνας Καζλάουσκας, τονίζοντας πως είναι ευτυχία για τον ίδιο που έχει δουλέψει και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στους «ερυθρόλευκους».Από την πλευρά του, ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε ότι πρέπει να αφήσει στην άκρη τα... συναισθήματά του για τους «ερυθρόλευκους» και να κάνει τη δουλειά του απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα