F1: Force India χωρίς το νέο μονοθέσιο στις δοκιμές της Βαρκελώνης

Η Force India θα συμμετέχει στο δεύτερο session των χειμερινών δοκιμών προετοιμασίας της Βαρκελώνης (19-22/2)με το μονοθέσιο του 2014.

Οι ομάδες της F1 ετοιμάζονται για το δεύτερο τετραήμερο δοκιμών εξέλιξης το οποίο θα γίνει στη Βαρκελώνη (19 έως 22 Φεβρουαρίου). Εκεί θα δούμε και την ομάδα της Force India η οποία απουσίαζε από το πρώτο τεστ στη Χερέθ αλλά δυστυχώς δεν θα δούμε το μονοθέσιο του 2015.

Το

ντεμπούτο της VJM08 θα καθυστερήσει κι άλλο. Αρχικά η ομάδα είχε δηλώσει ότι δεν θα ταξιδέψει στη Χερέθ καθώς το νέο μονοθέσιο δεν ήταν ακόμα έτοιμο. Τώρα ελπίζουν να προλάβουν το τελευταίο τετραήμερο δοκιμών το οποίο είναι πάλι στη Βαρκελώνη (26 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου).

Η Force India θα βρίσκεται στην Ισπανία στις 19-22 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιήσει δοκιμές με την VJM07 του 2014. Κύριος σκοπός αυτών των δοκιμών είναι η αξιολόγηση των νέων ελαστικών της Pirelli και του νέου κινητήρα της Mercedes.

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη ανησυχία για το μέλλον της Force India αλλά η ομάδα δηλώνει ότι θα βρίσκεται στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα