Eλένη Λιάσκα: Πήρα 998 μπράβο για τις δηλώσεις μου περί Χρυσής Αυγής

Οι δηλώσεις της ηθοποιού Ελένης Λιάσκα περί Χρυσής Αυγής που δημοσίευσε πρώτη η Prionokordela.gr κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Ελένη όπως μας είπε θα είναι καλεσμένη την ερχόμενη Δευτέρα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου να τα πεί και live

, ενώ μέσω fb απαντά σε εκείνους που της απάντησαν:

Διαβάστε:

"Λοιπόν για να τελειώνω μια και καλή με το θέμα... Σήμερα φιλοξένησαν την φάτσα μου σε όλα τα σαιτ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ...ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ :

Με ένα γρήγορο υπολογισμό, έλαβα γύρω στα 1000 μηνματα εκ των οποίων τα 998 ήταν για να με συγχαρούν και να κάνουν εγκωμιαστικά σχόλια, κάτι που με χαροποίησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για δικούς μου λόγους...

Οι νοήμονες κατάλαβαν... Οι... υπόλοιποι,απλά έβρισαν!! Δεν είμαι υπερ της βίας,το έχω τονίσει.Για αυτούς που δε με ξέρουν,είμαι υπερμαχος της αγάπης και μόνο!!!! Αυτό τα λέει όλα!.......Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να καταλάβουν κάποιοι ότι με το να με βρίζουν απλά με κάνουν να γελάω! Δε ξέρει κανείς σας τι ψήφισα και δε θα μάθετε και ποτέ! Εγώ όμως αντιστέκομαι!!!!! Όσο και όπως μπορώ!!!! Κάθε μέρα και σε κάθε τομέα της ζωής μου. Εσείς????? Ο Γκάντι,ο άνθρωπος που ήταν κατά της βίας και το πλήρωνε σε όλη του τη ζωή, είχε πει το εξής : Προτιμώ να ρισκάρω τη βία παρά τον ευνουχισμό μιας ολόκληρης φυλής. Αυτό από τον άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του για αυτά που πίστευε... Αυτά για τους 2-3 κακομοίρηδες που ως επιχειρήματα είχαν τα "ηλίθια,μωρή,τραγική". Οι ίδιοι που θεωρούν τους Χρυσαυγίτες ( τυχαίο παράδειγμα !! χΑχαχα )αμόρφωτους και "τραμπούκους"... !

Όσο για τους υπόλοιπους,σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τη στήριξη και τα όμορφα λόγια... Δε φαντάζεστε πόσο χαρούμενη με κάνετε!

Υ.Γ. Θα προσπαθήσω να σας απαντήσω και ξεχωριστά εν καιρώ γιατί εκτός του ότι το έχω σαν αρχή να σέβομαι με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που με στηρίζουν,μου λέτε και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.¨"

Keywords
Τυχαία Θέματα