Comiat capità Puyol! (photos+videos)

14:34 5/3/2014 - Πηγή: NewsBomb

Έπειτα από 19 χρόνια ο Κάρλες Πουγιόλ θα πει αντίο στη Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι και το Onsports θυμάται όλα όσα κατάφερε ο «Mr. Catalonia» φορώντας τα κυανέρυθρα της ομάδας που αγάπησε.

Τρεις λέξεις που παραπέμπουν σε... στρατιωτικό αποχαιρετισμό, αρκετές να περιγράψουν τα συναισθήματα όλων μας όταν ακούσαμε την είδηση πως ο Κάρλες Πουγιόλ αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα: Comiat capità Puyol! Αντίο αρχηγέ! Αυτό είναι το μόνο πρέπον για έναν

άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του και μια από τις πιο λαμπρές ποδοσφαιρικές καριέρες στην ιστορία, προκειμένου να αποδείξει μερικά πράγματα που λίγο έλειψε να χάσουν την αξία τους: πρώτον ότι υπάρχουν ακόμη παίκτες-σημαίες παρά την αλόγιστη βιομηχανοποίηση του ποδοσφαίρου και δεύτερον ότι το να παίζεις για τη φανέλα δεν είναι ΠΟΤΕ ντροπή.

Έπειτα από 19 χρόνια ο Πουγιόλ θα πει αντίο στη Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι. Το Onsports θυμάται όσα κατάφερε ο «Mr. Catalonia» -και είναι πολλά- φορώντας τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» από το 1995 έως και φέτος!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα