Aντιμνημονιακές συγκεντρώσεις στο Βόλο

Δύο συγκεντρώσεις με αντιμνημονιακό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Βόλου, σύμφωνα με το e-volos.gr.


Η πρώτη συγκέντρωση έλαβε χώρα στην Πλατεία Ελευθερίας στις 18:00 και πραγματοποιήθηκε από μέλη του Εργατικού Κέντρου Βόλου, ο πρόεδρος του οποίου, ανακοίνωσε πως προγραμματίζονται παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τον ΟΑΕΔ και το ΙΚΑ του Βόλου, από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

Εργαζομένων και Ανέργων Μαγνησίας.

Στις 19:00 οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης του Βόλου.

Ειδικά ξεκίνησαν από την οδό Ιάσονος και από την Κ. Καρτάλη κι έφτασαν στην Αναλήψεως, ενώ πέρασαν στην Ιωλκού την οποία και κατέβηκαν φτάνοντας στο σημείο εκκίνησης τους.

Εκεί έληξαν την πορεία τους, δίνοντας ραντεβού για αύριο το πρωί έξω από το Εργοστάσιο της ΚΟΝΤΙ στην Βιομηχανική Περιοχή αλλά και το Εργοστάσιο της Coca-Cola, όπου και θα συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους των δύο εργοστασίων.

Η δεύτερη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Πανεπιστημίου στις 18:30 από μέλη του ΠΑΜΕ Μαγνησίας, που εξέφρασαν την αντίθεση τους στο μνημόνιο αλλά και έστειλαν και μηνύματα συμπαράστασης στους Χαλυβουργούς του Ασπρόπυργου.

Η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 με τα μέλη της να κινούνται στους δρόμους Δημητριάδος και Ιάσονος, λήγοντας και αυτοί την πορεία τους στο σημείο εκκίνησης τους.

Για αύριο στις 12:00 έδωσαν ραντεβού τα μέλη του ΠΑΜΕ , έξω από την ΔΕΗ Βόλου, όπου θα κάψουν συμβολικά «χαράτσια».

Keywords
Τυχαία Θέματα