Air... Τζέιμς Γκιστ διετίας (photos+videos)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος την υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού με την διοίκηση της ΚΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τζέιμς Γκιστ για 2 ακόμα χρόνια

«Έφτασε στα… μισά της χρονιάς πέρυσι, για να αποδειχθεί βασικό συστατικό των επιτυχιών του Παναθηναϊκού και της κατάκτησης

του νταμπλ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Ο Τζέιμς Γκιστ Γκιστ ήρθε για να μείνει και το απέδειξε δίνοντας τα χέρια με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Θα παραμείνει στην πράσινη οικογένεια για δύο ακόμη χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του Τζέιμς Γκιστ, και το Onsports σας παρουσιάζει τον Αμερικανό άσο που θα συνεχίσει τις… πτήσεις με τη φανέλα του «εξάστερου».

Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού απέδειξε πως ήρθε… για να μείνει. Απέδειξε πως ήρθε για να… «χτίσει» μια καινούρια καριέρα και να πανηγυρίσει τίτλους με το «τριφύλλι» στο στήθος. Και δεν έχασε χρόνο.

Ο Τζέιμς Γκιστ με το «καλημέρα» πανηγύρισε το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό και έφτασε μια ανάσα από το Final-4 της Ευρωλίγκας, όντας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο Τζειμς Γκιστ ήταν … κομβικός παίκτης αφού έδωσε πάρα, πάρα πολλές λύσεις στα χέρια του προπονητή του τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» απέδειξε ότι μπορεί να παίξει άμυνα, με την ίδια ευκολία και στους περιφερειακούς παίκτες, κάνοντας την ζωή των Ναβάρο και Σπανούλη.. κόλαση, ενώ στην επίθεση απέδειξε πως είναι ένας παίκτης που αρέσκεται να.. καρφώνει με όλους τους τρόπους, αλλά και να δημιουργεί απίστευτους «πονοκεφάλους» στους αντιπάλους προπονητές με το πολύ καλό μακρινό του σουτ.

Και αν κρίνουμε από την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό, τα επόμενα δύο χρόνια έχουμε να περιμένουμε πολλά περισσότερα. Ο Γκιστ «έδεσε» πάρα πολύ γρήγορα με τους συμπαίκτες του, κατανόησε πλήρως ότι του ζήτησε ο Αργύρης Πεδουλάκης και είναι σίγουρο ότι έχοντας στις πλάτες του την «παρθενική» του χρονιά με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερες και εντυπωσιακότερες.. πτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε βίντεο και φωτογραφίες, στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα