5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Parov Stelar and band

Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Parov Stelar and band

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 5 Απριλίου 2012, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG NEWS DIGITAL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ " (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), και διακριτικό τίτλο " DPG NEWS DIGITAL MEDIΑ" η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί της οδού Ερμού 15, (14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας),όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.newsbomb.gr.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων αυτού θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στoν οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.newsbomb.gr ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.

1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.newsbomb.gr στο facebook, που έχουν αποδεδειγμένα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ' όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην ανωτέρω φόρμα συλλογής στοιχείων και θα κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω. Δικαίωμα συμμετοχής έχει το κάθε πρόσωπο μόνο μία φορά και τυχόν πολλαπλές συμμετοχές θα προσμετρούνται ως μία.

2. Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

3. Περιγραφή του Διαγωνισμού. H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας συμμετοχής που θα είναι αναρτημένη στην σελίδα του www.newsbomb.gr στο facebook καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Τα στοιχεία της φόρμας που θα συμπληρωθεί από τους συμμετέχοντες στην κλήρωση είναι τα ακόλουθα: ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητού τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Parov Stelar and band που θα διεξαχθεί στις 27 Απριλίου στο κέντρο Βοτανικός.

5. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από 18/04/2012 ώρα 12:00 το μεσημέρι, έως 24/04/2012 και ώρα 14:00 μμ.

6. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμο

Keywords
Τυχαία Θέματα