13 γαλάζιοι βουλευτές κατά Στουρνάρα

Σε αναβρασμό βρίσκεται η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου αλλά και ενόψει των συνεχόμενων αντικοινωνικών μέτρων που φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση αυτό το διάστημα. Στον απόηχο της χθεσινής επίθεσης στους υπουργούς που έσπευσαν προς διευκρινήσεις στη λεωφόρο Συγγρού, σήμερα οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται.

Η δυσαρέσκεια μάλιστα εκφράστηκε και μέσω επιστολής στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, την οποία υπογράφουν 13 γαλάζιοι

κοινοβουλευτικοί και αφορά την υποχρεωτική ένταξη στον ΟΑΕΕ όλων όσων έχουν οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων και περιοχών κάτω των 2000 κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σ.Αναστασιάδης Δ.Τζαμτζής, Η.Βλαχογιάννης, Δ.Σαμπαζιώτης, Γ.Μπατσαρά, Θ.Σολδάτος, Α.Σκόνδρα, Κ.Κοντογεώργος, Π.Βογιατζής, Α.Μάνη-Παπαδημητρίου, Α.Κουτσούμπας, Ε.Κωνσταντινίδης, Κ.Κόλλιας

Το χθεσινό παρασκήνιο μάλιστα είναι ιδιαίτερα έντονο, καθώς έπειτα από την άτυπη συνεδρίαση της κοινοβουλευτική ομάδας πολλοί γαλάζιοι κατευθύνθηκαν στη Βουλή και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του Κ.Καραμανλή για να κάνουν τα παράπονα τους. Εκεί οι τόνοι ήταν ιδιαίτερα έντονοι, ωστόσο παλαιότεροι κοινοβουλευτικοί από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού συνέστησαν ψυχραιμία. Είναι φανερό άλλωστε, πως ήδη από το συνέδριο οι καραμανλικοί τηρούν στάση αναμονής απαντώντας μόνο σε ακραίες επιθέσεις. Οι διαφοροποιήσεις πάντως για στην αυριανή ψηφοφορία δεν έχουν αποκλειστεί, ιδιαίτερα στα επιμέρους άρθρα μιας και επί της αρχής κάτι τέτοιο θα σήμαινε αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης λόγω της ισχνής πλειοψηφίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα