Ζοτς: Δεν ήθελα Παναθηναϊκό

Για το ραντεβού με την παλιά του ομάδα μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αντιμέτωπος απέναντι στον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά, από την χρονιά που έφυγε από τους πράσινους , θα τεθεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς η κλήρωσε τα έφερε έτσι που στο ΤΟΠ16 η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ο Σέρβος τεχνικός όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”.

“Δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό. Το είχα πει και στο παρελθόν πως επιθυμία μου θα ήταν, αν μπορούσα, να έχω το δικαίωμα επιλογής, να μην παίξω ποτέ

αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Δεν ήθελα και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ποτέ δεν νιώθω καλά όταν αντιμετωπίζω πρώην ομάδες μου. Ποσό μάλλον τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο έχω ιδιαίτερα συναισθήματα. Για τα συναισθήματα, τι να πω;

Θα βρεθώ εκεί που ένιωθα σπίτι μου για 13 χρόνια. Αλλά όταν αρχίσει το ματς πρέπει και θα είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα. Δεν θα είναι ένα νορμάλ παιχνίδι. Το γνωρίζω, αλλά δεν το σκέφτομαι. Ευτυχώς είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμα που δεν έχω χρόνο να σκεφτώ κάτι τέτοιο”.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό σχολίασε και τα αρνητικά και τα θετικά της επίσκεψης στην Αθήνα: «Αγωνιστικά είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί να παίζουμε εκτός έδρας με τον δις πρωταθλητή Ευρώπης. Έχει τον απεριόριστο σεβασμό μας και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να τον αντιμετωπίσουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Εξωαγωνιστικά θα είναι ευχάριστο, γιατί θα έρθω στην Αθήνα και θα έχω επιπλέον χρόνο να δω φίλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα