"Ζωντανός" στο... 87΄

Με τον Καρέλη να... χτυπά στο 87΄ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει χρυσό βαθμό στην Ολλανδία, απο την Αιντχόφεν (1-1). Ο Ντεπάι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 44΄.

Τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός λοιπόν και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απο τους Ολλανδούς ακριβώς στην τελευταία "πράσινη" ζαριά στον όμιλο. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας

είχαν καλή απόδοση κατά διαστήματα, άντεξαν στην πίεση των Ολλανδών και τελικά πήραν αυτό που ήθελαν. Αρχικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντεπάι στο 44' αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το φινάλε.

Αυτό γιατί ο Καρέλης είχε την απάντηση για τον Παναθηναϊκό και στο 87' χάρισε τον υπερπολύτιμο βαθμός στους «πράσινους», οι οποίοι θα προσπαθήσουν με έναν καλό δεύτερο γύρο να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Στη βαθμολογία του ομίλου η Ντιναμό Μόσχας έχει 9 βαθμούς, η Αϊντχόφεν έχει 4, η Εστορίλ 3 και ο Παναθηναϊκός 1 βαθμό.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Πάσφιρ, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρένετ, Χέντριξ, Μαχέρ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι (67' Γιόζεφζουν), Ντε Γιονγκ, Νάρσινχ (75' Ριτσμάιερ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Δώνης, Μπούι, Ζέκα, Ντίνας (23' Ατζαγκούν), Πράνιτς (60' Καρέλης), Κλωναρίδης (75' Πέτριτς).6ος όμιλος

Keywords
Τυχαία Θέματα