Υψηλοί τόνοι στη Βουλή

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον υπουργό μεταφορών Δημήτρη Ρέππα, εξαπέλυσε με δηλώσεις της η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου με αφορμή την αναδίπλωση του υπουργού σχετικά με τη μετατροπή του πολεμικού αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ρέππας φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, πως η Τρίπολη θα αποκτήσει πολιτικό αεροδρόμιο ενώ στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΚΤΕ διαβεβαίωσε τη βουλευτή πως δεν θα υλοποιηθεί το σχετικό έργο.


«Η αναδίπλωση του κ. Ρέππα προφανώς εκφράζει την πολιτική σχολή που πρεσβεύει ότι άλλα λέμε στη Μεσσηνία και άλλα στην Αρκαδία", τονίζει η κ. Γιαννακοπούλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για «τερτίπια που έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς σε αναξιοπιστία».

«Καλό είναι να μιλάμε λιγότερο και να δουλεύουμε περισσότερο. Το δημόσιο πολιτικό ήθος κατακτάται με πράξεις και είναι εύκολα αντιληπτό αν κάποιος το διαθέτει ή όχι», τονίζει σε ανακοίνωση του ο υπουργός μεταφορών σημειώνοντας ότι «το κράτος δεν πρόκειται να διαθέσει πόρους για ένα ακόμη αεροδρόμιο, έχει όμως συμφέρον να αξιοποιήσει την υποδομή προσελκύοντας ιδιωτικά κεφάλαια και αξιόπιστους επενδυτές».

Keywords
Τυχαία Θέματα