«Υπάρχουν και άλλοι στους ΑΝΕΛ που θέλουν να ψηφίσουν ΠτΔ»

Τον ισχυρισμό ότι «τρεις με τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ του είχαν εκμυστηρευτεί ότι θα ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά στη συνέχεια φοβήθηκαν τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου και έκαναν πίσω», διατύπωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους.

Αμέσως, μετά την ακρόασή του από την επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι «ένας βουλευτής του είχε ζητήσει να πει στο Πάνο Καμμένο
να ψηφίσει το κόμμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», λέγοντας, μάλιστα, ότι τον πίεζαν γι' αυτό στην εκλογική του περιφέρεια και κινδύνευε ο ίδιος να μην εκλεγεί ξανά βουλευτής αν γίνονταν πρόωρες εκλογές.

Στην επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, στην οποία κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, η Σταυρούλα Ξουλίδου δήλωσε ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα προκειμένου να αρθεί το απόρρητο και να γνωστοποιήσουν τα ονόματα από τις υπηρεσίες της Βουλής που είχαν δώσει άδεια στο Γιώργο Σούκουρα.

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε τα όσα έχει πει και στον εισαγγελέα, ότι μεταξύ 21 και 27 Αυγούστου είδε τον κ. Σούκουρα για 10 λεπτά στο γραφείο του στη Βουλή, μετά από επιθυμία του κ. Σούκουρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για θέματα που αφορούν το συνταξιοδοτικό των Βορειοηπειρωτών.

Εν τω μεταξύ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, χαρακτήρισε γελοία την υπόθεση και ζήτησε από την επιτροπή να λάβει πειθαρχικά μέτρα κατά του κ. Καμένου και της κ. Ξουλίδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα