Ξαφνική εμφάνιση Νοτιά

Από το Λονδίνο περίμεναν τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, από την Αθήνα τελικά προέκυψαν. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νοτιάς βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη προτού ο τελευταίος ταξιδέψει για την Αγγλία.

Οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά μετά από πρωτοβουλία του υποψηφίου επενδυτή, ο οποίος αναζητεί «συμπαίκτες» για την είσοδό

του, μαζί με τον Κιθ Χάρις, στην ΠΑΕ κι έχει στραφεί και σε μετόχους (πρώην και νυν). Ο Χιώτης εφοπλιστής ήρθε στην Αθήνα και ανάμεσα στις προσωπικές του δουλειές θα τα πει με τον Δημήτρη Βιντιάδη και για τα της ΑΕΚ, όπως και για το θέμα του προπονητικού κέντρου που έχει εκχωρήσει στην ομάδα δίχως όμως να εισπράξει ως τώρα (το ιδιαίτερα υψηλό για τα τωρινά δεδομένα) ενοίκιο για τη χρήση του.

Ο τελευταίος αποφάσισε να αναβάλει για λίγες ώρες την επιστροφή του στο Λονδίνου, καθώς όσα ακούσει από τον Νίκο Νοτιά θα έχουν σημασία και στη συνέχεια των επαφών του με τον Κιθ Χάρις.

Οι δύο ενδιαφερόμενοι να μπουν στην ΠΑΕ θέλουν-πέρα από τα δικά τους κεφάλαια-να προσελκύσουν κι άλλα από ιδιώτες, προκειμένου να σχηματίσουν ένα δυνατό επενδυτικό γκρουπ που θα αποκτήσει μέσω της προσεχούς αύξησης μετοχικού κεφαλαίου το 51% και θα αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ. Πέραν του Νίκου Νοτιά, αναμένεται να προσεγγίσουν ακόμη τον Πόλυ Χατζηϊωάννου και τον Πέτρο Παππά, ενώ ο Κιθ Χάρις χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις του στον επενδυτικό κόσμο για να βρει ακόμη και ξένους επιχειρηματίες που θέλουν να συνεισφέρουν.

Πηγή:Sport-fm

Keywords
Τυχαία Θέματα