www.stirizwtinellada.gr

Μία ιστοσελίδα που αποτελεί κομμάτι μιας μεγάλης προσπάθειας που έχει σαν στόχο την στήριξη της ελληνικής παραγωγής και αγοράς. Καταναλωτές, καταστήματα, ελεύθεροι επαγγελματίες, βιοτεχνίες, και βιομηχανίες σε μια κοινή προσπάθεια! «Να στηρίξουμε την Ελλάδα προς το συμφέρον όλων μας».

Η κρίση στην Ελλάδα έφτασε στο απροχώρητο, έτσι η Ένωση Ελλήνων Πολιτών, ένα εξωκομματικό, κοινωνικό κίνημα, έχει ήδη δημιουργήσει τέσσερα προγράμματα δράσης που έχουν
σαν στόχο, όχι απλά να απεγκλωβίσουν τη χώρα από τη σημερινή κατάσταση αλλά και να μας ευαισθητοποιήσουν όλους (πολίτες, φορείς, οργανισμοί κ.λ.π.), έτσι ώστε μέσω της ελληνικής καταναλωτικής δύναμης, να στραφούν 30 δις ευρώ ετησίως πίσω στην ελληνική παραγωγή, τα οποία μέχρι σήμερα φεύγουν στο εξωτερικό μέσω των πολυεθνικών εταιριών. Τα οφέλη της συγκεκριμένης δράσης θα είναι η άμεση μείωση της ανεργίας (υπολογίζεται ότι θα υποχωρήσει κάτω από το 10%), ενώ παράλληλα η ελληνική οικονομία θα μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Εν ολίγοις, η συγκεκριμένη δράση χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: Διαδικτυακή -επικοινωνιακή, Ομάδα παρουσιάσεων και με Ομάδες ενημέρωσης μέσω διανομής εντύπων.

Μεγάλη απήχηση έχει και το βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube:
Keywords
Τυχαία Θέματα