Βυθίζεται ο Άρης

Με τους Μίνγκα-Πετρόπουλο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και τον Τζόρβα να κρατάει ανέπαφη την εστία του ο Απόλλωνας Σμύρνης πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Άρη. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους "κίτρινους" και πέναλτι άουτ από τον Παπαδόπουλο.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" νίκησε με 2-0 τον Άρη, πετυχαίνοντας την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έλληνα γκολκίπερ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα φτάνοντας στους 17 βαθμούς όσους και ο Λεβαδειακός.

Από την άλλη ο Άρης
ο οποίος στην συνολική εικόνα του αγώνα ήταν καλύτερος δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζόρβα ούτε από το σημείο του πέναλτι (έστειλε την μπάλα άουτ ο Παπαδόπουλος) και όχι μόνο παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει "τρίποντο" εντός έδρας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βερρής (Λέσβου)

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Ηρακλής, Πουλίδο, Τσουμάνης (78' Καραγιάννης), Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (74' Τσουκάνης), Αγγελούδης (55' Ρενια), Σουνάς, Μανιάς, Αγκάνθο.

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Χατζηζήσης (68' Σόουζα), Μίνγκας, Τσοκάνης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Φαρινόλα (46' Ντάλμπεργκ), Πετρόπουλος (91' Πετρόπουλος).

Κίτρινες κάρτες: Καραγκούνης (80', Άρης)-Χατζηζήσης (20', Απόλλων Σμύρνης), Παντελιάδης (28', Απόλλων Σμύρνης), Άλβαρεζ (61', Απόλλων Σμύρνης), Μπάρκογλου (94', Απόλλων Σμύρνης)

Γκολ: Μίνγκας (2', Απόλλων Σμύρνης), Πετρόπουλος (59', Απόλλων Σμύρνης)
Ανασκόπηση αγώνα
Keywords
Τυχαία Θέματα