Βροχή... τα γκολ στη Θεσσαλονίκη

Ηρακλής και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στο Καυταντζόγλειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Ηρακλής όταν ο Μακρής με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερκαι κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν.

Στο 35΄ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 όταν ο Πέλκας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε

την μπάλα στα δίχτυα του Περνίς.

Στο 43΄ο Βέλλιος πρόλαβε τον Κόστα, του τσίμπησε την μπάλα μετά το αδύναμο γύρισμα του Σάμπο, βρέθηκε απέναντι από τον Όλσεν και με εξαιρετικό δεξίπλασέ έκανε το 2-1 για τον Ηρακλή, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική.

Στο 65ο λεπτό ο Μπερμπάτοφ κάνει την προβολή από κοντά μετά το "κάτι σαν σουτ" του Αθανασιάδη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Περνίς, ισοφαρίζοντας σε2-2 με το δεύτερο φετινό του τέρμα.

Στο 77΄εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Περνίς και 3-2 για τον "Δικέφαλο" που φέρνει... τούμπα το ματς.

Στο 90ο λεπτό ο Μπερμπάτοφ αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι και δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής ισοφάρισε στο τελικό 3-3. Ο Μπαρτολίνι με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Όλσεν να είναι... μπλεγμένος με δυο παίκτες του Ηρακλή που όμως δεν κινούνται προς τα πάνω του, γι' αυτό και ο Κουκουλάκης δεν έδωσε επιθετικό φάουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα