Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ

Με την πλάτη στο τοίχο Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου υποδέχονται Μαρσέιγ και Βασιλεία με στόχο να ανατρέψουν το 1-0 των πρώτων αγώνων. Να ολοκληρώσουν την έκπληξη και να βρεθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Ίντερ-Μαρσέιγ (0-1)

Απογοητεύουν και οι δύο με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί την μοναδική διέξοδο. Η Ίντερ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από δέκα παιχνίδια, κερδίζοντας εκτός έδρας την Κιέβο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά

και με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να δακρίζει αφού έπαιζε την θέση του.  

Πλέον καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού. Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κίβου, του τραυματία Άλβαρες και τον Γκουαρίν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από την πλευρά της η Μαρσέιγ δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Η ομάδα του Ντεσάμπ προέρχεται από ήττα με 1-0 από την Αζαξιό, τέταρτη συνεχόμενη και συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη. Πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Όπως και η Ίντερ έτσι και η Μαρσέιγ ψάχνει μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ μία διέξοδο στην φετινή άσχημη χρονιά. Στα αγωνιστικά το ευχάριστο για τον Γάλλο τεχνικό είναι η επιστροφή του Ρεμί ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι Ζινιάκ και Μπία. 

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA τη σεζόν 2003/04 με τη Μαρσέιγ να νικά με 1-0 και στα δύο παιχνίδια.

Μπάγερν-Βασιλεία (0-1)

Το φάσμα του αποκλεισμού από την φάση των «16» αντιμετωπίζει η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί θα πρέπει να ανατρέψουν το 1-0 με το οποίο είχαν ηττηθεί από την Βασιλεία για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες να βρεθούν στον τελικό που θα διεξαχθεί στην έδρα τους.

Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες επέστρεψε στις επιτυχίες με τον πιο εμφατικό τρόπο συντρίβοντας με 7-1 την Χόφενχαϊμ και εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Ντόρτμουντ και μείωσαν στους πέντε βαθμούς την διαφορά από την κορυφή.

Ο Γιουπ Χάινκες δεν υπολογίζει και πάλι στον τραυματία Βαν Μπούιτεν, αλλά πλέον είναι διαθέσιμος ο Σβαϊνστάιγκερ κάτι που κάνει πιο εύκολα τα πράγματα.

Η Βασιλεία ταξίδεψε στο κοντινό Μόναχο θέλοντας να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες στην Ελβετία. Το παιχνίδι αυτό θα είναι ιδιαίτερο για τον Χάικο Βόγκελ ο οποίος επιστρέφει στο Μόναχο και σοτπν σύλλογο στον οποίο εργαζόταν για εννέα χρόνια στα τμήματα υποδομής.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πέρυσι στη φάση των ομίλων, με την Μπάγερν να επικρατεί και στα δύο παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα