Βολές Σπυράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις στελεχών του, εξαπέλυσε η ΝΔ. Η εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, Μαρία Σπυράκη, δήλωσε ότι κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου «αποκαλύπτουν το σχέδιο τους, που οδηγεί στη χρεοκοπία».

Ειδικότερα, ανέφερε ότι η Νάντια Βαλαβάνη είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ολοκληρώσει την 5η αξιολόγηση, δηλαδή θα διακόψει το πρόγραμμα και η Ελλάδα
δεν θα πάρει τη δόση των 7,2 δισ. ευρώ για να πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν». Επιπλέον, σημείωσε πως ο Κώστας Ήσυχος, «αφού διακήρυξε ότι δεν αναγνωρίζει την τρόικα, διευκρίνισε πως μόνο καφέ μπορεί να την κεράσουν».

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί τις διεθνείς δεσμεύσεις της Ελλάδας. Είναι προφανές ότι ετοιμάζεται να στερήσει και την τελευταία σταγόνα ρευστότητας από τη χώρα. Είναι φανερό ότι από τον σχεδιασμό του κ. Τσίπρα δεν εξαιρούνται ούτε οι μικροκαταθέτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπάει τα νταούλια. Ας αναλογιστούμε όλοι ποιοι θα χορέψουν στο ρυθμό τους» δήλωσε η κ. Σπυράκη.

Σε άλλη ανακοίνωση με αφορμή δηλώσεις του διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δήλωσε πως ο κ. Παππάς αποκάλυψε σήμερα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να τετραπλασιάσει τον φόρο για τα ακίνητα της μεσαίας τάξης.

Η κ. Σπυράκη ρώτησε πώς αλλιώς θα προκύψει η είσπραξη 2 δισ. ευρώ από την κατά τον ΣΥΡΙΖΑ «μεγάλη περιουσία» και ποιους υπολογίζουν ως κατόχους μεγάλης περιουσίας. «Μήπως τους 500 χιλιάδες Έλληνες που κατέχουν περιουσία με άθροισμα αντικειμενικής αξίας πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ; Ας μας εξηγήσει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα πόσο βαθιά σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει το χέρι στην τσέπη της μεσαίας τάξης» τόνισε η κ. Σπυράκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα