Βίλα, Λίλα και... 2-0

Καλύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καρπενήσι. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Βίλα (51') μετά από ασίστ του Ιλιτς και Λίλα (87') με κεφαλιά.Μετά το τέλος του ματς πάντως ο έλληνας τεχνικός δεν... ξέχασε να επαναφέρει την κουβέντα στις μεταγραφές: «Δεν κρατάμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα μία νίκη ήταν είναι πάντα σημαντική. Θέλαμε να δούμε για πρώτη φορά την ομάδα. Κάναμε ένα διάλειμμα από τις διπλές προπονήσεις και είχαμε καλή απόδοση.

Δείξαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Σίγουρα

στα υπέρ μας συγκαταλέγεται η καλή αμυντική λειτουργία ενώ όταν βρίσκαμε ανοιχτούς χώρους θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες επιλογές και να τελειώσουμε περισσότερες φάσεις. Θα δουλέψουμε πάνω στα αρνητικά μας. Σίγουρα η ομάδα θέλει ενίσχυση και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Κάτι ανακοινώσιμο για τα μεταγραφικά δεν υπάρχει αυτή την στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Αυγενικού, Κεϊτά, Νάκος, Νέιζερ, Γιάκος, Χαρίσης.

Έπαιξαν και οι Σωτηρίου, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βισέντο, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Bακαλόπουλος, Τζημόπουλος, Μοσκάι, Ιωάννου, Κοροβέσης, Αμπάρης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Ρούσσης, Λισγάρας, Ζαραδούκας, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ναβάρο, Ουρτάδο, Κάφα, Ντε Μπλάσις.

Έπαιξαν και οι Ουσέρο, Γκαϊδατζής, Γεωργακόπουλος, Βελισσάρης, Τσιώλης, Κυριακόπουλος, Τογρού, Γογωνάς, Καρυδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα