Βέβαιος για αυτοδυναμία της Ν.Δ

«Δεν θα συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚδιότι θα υπάρχει αυτοδυναμία της ΝΔ», δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας στηνκυβέρνηση Παπαδήμου, Κώστας Αρβανιτόπουλος, μιλώντας το πρωί στη ΝΕΤ.

Για το κόμμα του κ. Καμμένου και για τους διαγραφέντες ο κ. Αρβανιτόπουλος

τόνισε οτι «είναι ένα θέμα που θα το δούμε στην πορεία». Όπως είπε ο υφυπουργός Παιδείας «οι επικείμενες εκλογές είναι οι πλέον κρίσιμες μετά τη μεταπολίτευση. Πρέπει, όμως, ν΄ αποφύγουμε τα διχαστικάδιλλήματα προς τους πολίτες, αλλά να τους πείσουμε ότι η πολιτική της ΝΔ είναι η μόνη διέξοδος από την κρίση», είπε ο κ. Αβανιτόπουλος. Κια συνέχισε: «στις εκλογές η ΝΔ θα πεί κάτι πολύ σαφές. Ακολουθήσαμε από την αρχή μια συνεπή και σταθερή στάση. Επιβεβαιωθήκαμε για τα μέτρα που φέρνουν την ύφεση. Ψηφίσαμε όλα τα διαρθρωτικά μεταρυθμιστικά μέτρα. Ήμασταν συνεπείς.»

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος τόνισε ακόμη ότι «η ΝΔ εχει εδραιώσει ενα δημοσκοπικό προβάδισμα. Σε αυτό το ρευστό περιβάλλον υπάρχει μια μεγάλη ομάδα αναποφάσιστων. Η δικαιολογημένη διαμαρτυρία όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές θα γίνει ψήφος προοπτικής. Οι πολίτες θα δώσουν ψηφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ και τον Αντωνη Σαμαρά για να προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές και για να φέρουμε τα μέτρα αναπτυξης».

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα