Τσικνοσάββατο στο Κουκάκι

Μία από τις παλαιότερες γειτονιές το Κουκάκι, αναβιώνει και φέτος τις Απόκριες, με το δικό της τρόπο. Με πρωτοβουλία των καταστηματαρχών του Πεζόδρομου Γ. Ολυμπίου, διοργανώνεται αύριο Σάββατο ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι-καρναβάλι.

Τα καταστήματα θα προσφέρουν μπύρα, κρασί και τσικουδιά στις χαμηλότερες τιμές (2 ευρώ) και θα κερνούν τα σουβλάκια και τους μεζέδες.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα με δρώμενα για τους μικρούς φίλους (αποκριάτικη παρέλαση από τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ του Κουκακίου, διαδραστικά παιχνίδια , χειροτεχνία, κουκλοθέατρο,
ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ).

Ο Αθήνα 9.84, χορηγός της εκδήλωσης, θα φροντίσει για τον ήχο και τη μουσική.

Επίσης θα στηθούν και παραδοσιακά γαϊτανάκια από τους μαθητές της Βασίλως Ιωάννου. Ο Δήμος Αθηναίων παραχωρεί την Φιλαρμονική Μπάντα, η οποία θα ανοίξει το μουσικό μέρος του προγράμματος, και πιο αργά το βράδυ σε όλο το μήκος του πεζόδρομου θα παίξουν ζωντανά οι κρουστοί ‘'Quilombo'' σε βραζιλιάνικους ρυθμούς, οι Muchatrela σε gipsy-swing ήχους και άλλες πολλές μπάντες σε παραδοσιακούς αποκριάτικους σκοπούς από τη Θράκη, την Κοζάνη, την Ήπειρο κ.α..
Keywords
Τυχαία Θέματα