Τρίποντο για... άλλους λόγους

Να καθαρίσει την παραμονή θέλει ο ΟΦΗ με τον Πανθρακικό να “γλυκοκοιτάει” τα play-off.

Την ευχάριστη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος, Πανθρακικό φιλοξενεί στην Κρήτη ο ΟΦΗ (17.15) που προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή του στην κατηγορία. Η διαφορά από την 16η θέση είναι στους 5 βαθμούς με την ομάδα του Σα Πίντο να θέλει να την αυξήσει ακόμα περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όσο
για την ομάδα της Κομοτηνής που είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας ο πρωταρχικός στόχος της παραμονής έχει εξασφαλιστεί με τους “πράσινους” να έχουν βλέψεις ακόμα και για play-off καθώς κάτι τέτοιο τους το επιτρέπει η εικόνα που παρουσιάζουν μέσα στο γήπεδο. Απέχουν από τον πέμπτο Αστέρα Τρίπολης 8 βαθμούς και με ένα τρίποντο μπορούν να μειώσουν στους πέντε, 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Σα Πίντο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς, η οποία απαρτίζεται από τους: Αγριμάκη, Φερνάντες, Μπούρμπο, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Βερόν, Μακρή, Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε, Παπάζογλου, Ζορό, Κάλαϊτζιτς, Μπαρέιρο και Ροβίθη.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του καθώς ο Ντιόγκο είναι τιμωρημένος και οι Κάσες, Σεϊδάν, Κουτσόπουλος και Ρομέου είναι τραυματίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα