Μακραίνει η λίστα των θυμάτων

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες από την έκρηξη που ισοπέδωσε δύο κτίρια στο Ανατολικό Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, πιθανότατα από διαρροή αερίου. Την ίδια ώρα, συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον 42χρονο Έλληνα αγνοούμενο. Πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας ήθελαν τον 42χρονο Ανδρέα Παναγόπουλο να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά την έκρηξη,

ωστόσο φίλος τους δήλωσε στα ΜΜΕ ότι δεν έχει βρεθεί σε κανένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Ο Παναγόπουλος διέμενε στο δεύτερο όροφο του ενός κτιρίου που κατέρρευσε και είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του Lisbeth Perez, 45 λεπτά πριν από την έκρηξη.

Εν τω μεταξύ, αδιασταύρωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την πιθανότητα να υπάρχουν άλλα δυο ελληνικά ονόματα στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Ο νεότερος απολογισμός των αρχών κάνει λόγο για 4 νεκρούς, 74 τραυματίες και 9 αγνοούμενους, ενώ μερικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αναζητούνται 12 άτομα.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου, είπε ο ντε Μπλάζιο, προσθέτοντας ότι η εταιρεία παροχής είχε ενημερωθεί για τη διαρροή 15 λεπτά πριν από την έκρηξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα