Τους δυσκόλεψε η Αργεντινή

Μία ακόμα νίκη στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σημείωσαν οι ΗΠΑ που επικράτησαν με 86-80 της Αργεντινής στο τουρνουά της Ισπανίας. Καλύτερος των νικητών ο Κέβιν Ντουράν, εξαιρετικός για την Αργεντινή ο Μανού Τζινόμπιλι.

Στη Βαρκελώνη, οι Αμερικανοί έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και έφτασαν να προηγούνται με 14-1 από την αρχή χάρη στον Κέβιν Ντουράντ.

Μία
αψιμαχία ανάμεσα στον παίκτη της Οκλαχόμα με τους Σκόλα, Νοτσιόνι, έβαλε και πάλι την Αργαντινή στο παιχνίδι δίχως ωστόσο να απειλήσει τις ΗΠΑ.

Στο δεύτερο ημίχρονο «ξύπνησε» ο Μανού Τζινόμπιλι και η Αργεντινή άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά. Μάλιστα περίπου δυόμισι λεπτά πριν από το τέλος μείωσε σε 78-74.

Δύο διαδοχικά τρίποντα, όμως, από τους Ντουράντ και Πολ έκαναν το σκορ 84-76 μη επιτρέποντας στην Αργεντινή να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Λίγο πριν από το τέλος όταν ο Μανού Τζινόμπιλι αποσύρθηκε όλοι οι φίλαθλοι στο Παλάου Σαν Τζόρντι τον χειροκρότησαν όρθιοι!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες των ΗΠΑ φορούσαν στολές ίδιες με εκείνες της Dream Team το 1992 στους Ολυμπιακούς της ίδιας πόλης!
Keywords
Τυχαία Θέματα