Του έγινε... συνήθεια

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Εuropa, μακριά απο το ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-0 απο την Λάτσιο και πλέον μειώθηκαν αισθητά οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για την ακρίβεια ο Παναθηναϊκός θέλει τώρα ένα μικρό θαύμα... Η ομάδα του Φερέιρα ξεκίνησε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο,
προδόθηκε όμως απο ατομικά λάθη. Στο 22' ο Βύντρα άφησε αμαρκάριστο τον Κόζακ και ο φορ της Λάτσιο δεν συγχώρησε, ενώ στο 40' ο Χουχούμης έκανε λάθος παράλληλη μπαλιά και ο Κόζακ έκανε δύο τα γκολ της Λάτσιο, αλλά και τα προσωπικά του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ολοφάνερο πως εκτός από την... απουσία του Παναθηναϊκού από τον αγωνιστικό χώρο, έλειπε και η ψυχολογία. Η Λάτσιο, χωρίς να εντυπωσιάσει, και έχοντας παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, πίεσε και σκόραρε ξανά: ο Ζάρατε εκτέλεσε το φάουλ στο 58' και ο Φλοκάρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Σκαλόνι, Ραντού, Γκονζάλες (67' Ερνάνες), Ονάζι, Λεντέσμα (80' Λούλιτς), Τσάνα, Ζάρατε, Κόζακ (76' Κλόζε), Φλοκάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα (78' Λαγός), Χουχούμης, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (24' λ. τρ. Πετρόπουλος).
Keywords
Τυχαία Θέματα