Τοπίο στην ομίχλη η ΑΕΚ

Σε μία εβδομάδα περίπου έχουμε την επίσημη έναρξη των μεταγραφών στην Ελλάδα και η ΑΕΚ δείχνει ανοχύρωτη και απειλείται με αποχωρήσεις που θα την πλήξουν σε μεγάλο βαθμό. Ήδη ο Κοντοές έχει προσφύγει στα αρμόδια όργανα και διεκδικεί την ελευθερία του, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Λαγός. Δύο έμπειροι παίκτες που είναι πολύ πιθανό να κληθούν να διακανονίσουν τις οφειλές της ΠΑΕ προς αυτούς (μέχρι τώρα) και να πάρουν την ελευθέρας

τους με συμφωνία μόνο για τα δεδουλευμένα τους, κάτι που φαίνεται να προτιμούν οι διοικούντες για να περιορίσουν τη ζημιά για το ταμείο.

Την ίδια ώρα ο Γιάγκο και ο Κορδέρο φαίνεται ότι έχουν διαμηνύσει στη διοίκηση τη δυσαρέσκειά τους και δεν αποκλείεται και αυτοί να διεκδικήσουν την ελευθερία τους.

Ταυτόχρονο έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μία φημολογία για ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες της αγγλικής Τσάμπιονσιπ για τον Κατίδη, τα δικαιώματα του οποίου μοιράζονται η ΑΕΚ και ο ομογενής επιχειρηματίας Άλκης Φωτίου που ζει στην Ελβετία.

Ο μοναδικός που μπορεί να ανατρέψει όλη αυτή την ζοφερή κατάσταση είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης που επιστρέφει στην Ελλάδα από την Κίνα και οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνονται αισιόδοξοι ότι τελικά θα ανακοινώσει την εμπλοκή του στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα