Τop 25 επιλογές για το iPad

Κατάφερες να αγοράσεις το νέο πολυπόθητο iPad  αλλά τι πρόκειται να παίξεις σε αυτό; Ορίστε οι 25 κορυφαίες επιλογές, με στοιχεία για τον κάθε τύπο παίκτη.

1. Waking Mars

Δράση και περιπέτεια σας στέλνει στον Άρη στο τέλος του 21ου αιώνα, για να επικοινωνήσετε με εξωγήινη ζωή. Θα πρέπει να συλλέξετε  και να καλλιεργήσετε το δικό σας οικοσύστημα ξένων πλασμάτων.

2. Draw Something

Διαλέγετε μια ιδέα, σχεδιάζετε και τότε ο αντίπαλός σας θα πρέπει να μαντέψει τι είναι. Η διαφορά του παιχνιδιού; Τα σχέδια κινούνται
σε πραγματικό χρόνο!

3. Sid Meier's Pirates!

Ταξίδια στις θάλασσες,  κυνήγι θησαυρών,  αποστολές διάσωσης, και δραματικές μάχες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του παιχνιδιού.

4. Machinarium

Παιχνίδι παζλ με χειρόγραφα σκηνικά.

5. Touchgrind BMX

Αφού δώσετε παράσταση με το «καινούριο» σας ποδήλατο BMX, μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο με της απόδοσή σας στο Facebook ή στο YouTube.

6. Infinity Blade II

Παιχνίδι ρόλων είναι η φυσική συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού για τον iPad.  Καθώς ταξιδεύετε στο σενάριο, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάθε είδους εξωτικά πλάσματα.

7. Flight Control Rocket

Θεωρείται ευρέως ως ένα από τα κλασικά παιχνίδια iPhone με μια φουτουριστική πινελιά. Σκεφτείτε έναν εναέριας κυκλοφορίας προσομοιωτή, όπου μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας για να σχεδιάσετε διαδρομές για διάφορα διαστημόπλοια.

8. Sky Gamblers: Air Supremacy

Η σειρά Sky σας επιτρέπει να πιλοτάρετε ένα μαχητικό αεροπλάνο σε μία τεράστια έκταση γης και θάλασσας.

9. Chaos Rings II

Ένα επικό παιχνίδι - φαντασίας στο οποίο θα πιάσετε κουβέντα με τους περαστικούς και θα δώσετε μάχες με αλλόκοτα πλάσματα.

10. Foosball HD

Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχετε χώρο για ένα πραγματικό παιχνίδι το Foosball HD είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε τα δάχτυλά σας σγια να κυλήσετε ή να σύρετε, τους παίκτες.

11. Draw Race 2

Είναι μια άλλη εκδοχή που μπορείτε να καθοδηγήσετε τα αυτοκίνητα στις  πίστες με το δάχτυλό σας, ενάντια στον υπολογιστή ή άλλους παίκτες online. Αυτή η συνέχεια περιλαμβάνει ένα νέο κουμπί turbo και πιο λεπτομερείς 3D κομμάτια.

12. Contre Jour HD

Παιχνίδι - γρίφος με φόντο έναν στυλιζαρισμένο, σκοτεινό κόσμο με σκοπό να σώσετε έναν μικρό Κύκλωπα.

13. Real Racing 2 HD

Αν θέλετε να επιδείξετε το νέο iPad σας, αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να αγοράσετε..

14. Superbrothers: Sword and Sworcery EP

Αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας το χαρακτηρίζει σαν «μια διερευνητική περιπέτεια δράσης με έμφαση στο οπτικοακουστικό στυλ.» Σκεφτείτε σκόπιμα ρετρό-θολά γραφικά, τοποθετημένα με μοναδικό τρόπο.

15. Labyrinth 2 HD

Σκεφτε
Keywords
Τυχαία Θέματα