Το Τόπι της Ευτυχίας

Με σύνθημα «Επαναχρησιμοποιώ και δημιουργώ!» γιορτάζεται ως τις 9μμ στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων η Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας.

Ο καλλιτεχνικός χώρος έκφρασης, «Ευπαλίνος», η ΜΚΟ «babyfeat» και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, επέλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα της Ευτυχίας, όπως αυτή ανακηρύχθηκε από τον ΟΗΕ, που για πρώτη φορά γιορτάζεται φέτος, για να συνδιοργανώνουν μία εκδήλωση επαναχρησιμοποίησης παλιών ρούχων και υφασμάτων, με σκοπό
τη δημιουργία ενός ξεχωριστού «έργου τέχνης»!

Οι διοργανωτές περιμένουν μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν όλοι μαζί το πιο μεγάλο, το πιο πολύχρωμο «Τόπι της Ευτυχίας». Ένα εικαστικό γεγονός με πρώτη ύλη τη φαντασία και τη χαρά της δημιουργικότητας, που θα υποστηρίξει τις έννοιες της προσφοράς, της ανταλλαγής και της καλλιτεχνικής έκφρασης, βασισμένο στην ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ρούχων και υφασμάτων.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του εικαστικού δρώμενου, κάθε επισκέπτης, μικρός και μεγάλος, θα έχει τη δυνατότητα κατασκευάσει κοσμήματα με παλιά υφάσματα, να ζωγραφίσει πάνω σε ύφασμα και να διασκεδάσει συμμετέχοντας σε μουσικοκινητικά παιχνίδια από τους εμψυχωτές του Ευπαλίνου.

Θα συγκεντρωθούν αγαπημένα παλιά ρούχα και υφάσματα και όσοι συμμετάσχουν θα μπρέσουν να τα μεταμορφώσουν σε ένα ξεχωριστό έργο τέχνης!

Η δράση όμως δεν σταματά εδώ! Μείνετε συντονισμένοι! Έπεται συνέχεια...

Περισσότερες πληροφορίες:
Ευπαλίνος τηλ: 210 8982572-3,(καθημερινά 13.00-21.00) [email protected], [email protected]

MKO babyfeat τηλ. 210 4835252, 6941403812, email
[email protected], www.babyfeat.gr

Συνδιοργάνωση Ευπαλίνος - MKO babyfeat- «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Keywords
Τυχαία Θέματα