Το πιο εξελιγμένο ποδήλατο

Η νέα γενιά των ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι προφανώς ήρθε για να μείνει. Το Visiobike είναι ακριβώς ένα τέτοιο μηχάνημα που με την βοήθεια του smartphone του χρήστη όχι μόνο παρέχει μια ώθηση ενέργειας, αλλά και επιτρέπει στο χρήστη να περιηγηθεί, να αποτρέψει τους κλέφτες αλλά και ν αλλάζει τις ταχύτητες για εσάς.

Πρόκειται για μία εφαρμογή σχεδιασμένη από τον Κροάτη Marko Matenda σε εκδόσεις των 250 και 500 - watt και λιανική τιμή 4.500 € .

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Visiobike, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν
το επίπεδο των μηχανοκίνητης βοήθειας στο πετάλι, να «πιάσουν» μέγιστη ταχύτητα 25 ή 45 km, να ελένχουν τη στάθμη της μπαταρίας ή να παίρνουν turn-by -turn οδηγίες προς τον προορισμό τους, χρησιμοποιώντας το Google Maps. Η ίδια εφαρμογή δίνει την δυνατότητα να καταγράφεί η πορεία σε βίντεο πραγματικού χρόνου από κάμερα HD που τοποθετείται κάτω από τη σέλα. Επίσης κλείδώνει και ξεκλειδώνει αντίστοιχα το ποδήλατο με κωδικό PIN με δυνατότητα έξτρα ασφαλείας όπου αν ο σωστός αριθμός δεν είναι εγγεγραμμένος, τα ηλεκτρονικά δεν θα λειτουργήσουν και ο πίσω τροχός θα κλειδώσει.

Πηγή : IndieGoGo, gizmag
Keywords
Τυχαία Θέματα