Το νέο τρέιλερ του Jurassic World

Η Universal Studios μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο δεινασαυρο-θρίλερ του Jurassic World.Είκοσι δύο χρόνια μετά το πρώτο πάρκο δεινοσαύρων που κατέληξε σε καταστροφή στο Τζουράσικ Παρκ, οι δημιουργοί σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσουν ένα πλήρως λειτουργικό θεματικό πάρκο με πλήρη δεινασαυρο-αξιοθέατα και εκπαιδευμένα Ράπτορς. Αλλά μετά από 10 χρόνια επιτυχίας, οι αριθμοί πέφτουν καθώς οι τουρίστες γίνονται όλο και απευαισθητοποιημένοι να βλέπουν

αυτά τα εξαφανισμένα ζώα.

Έτσι οι επιστήμονες δημιουργούν μια νέα φυλή των δεινοσαύρων που ονομάζεται Indominus Rex, οι οποίοι, όπως μαθαίνουμε από αυτό το τρέιλερ, που τρώει τα αδέρφια του πριν σπέρνει τον απόλυτο τρόμο στους ανυποψίαστους επισκέπτες.

Ο Colin Trevorrow είναι ο σκηνοθέτης και το καστ περιλαμβάνει τους Κρις Πρατ, Τζούντι Γκριρ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Βίνσεντ ντ 'Ονόφριο, Τζέικ Τζόνσον, Ίρφαν Καν, Oμαρ Σαϊ, Λόρεν Λάπκους και BD Wong.

Δεν μαθαίνουμε περισσότερα από το τρέιλερ, αλλά μοιάζουν αρκετά για να μας ανοίξουν την όρεξη μέχρι τις 12 Ιουνίου, οπότε Jurassic World βγαίνει στην μεγάλη οθόνη.

Δείτε το τρέιλερ:

http://ti.me/1IICU6b

Keywords
Τυχαία Θέματα