Το άφησε ανοιχτό ο Μελισσανίδης

Συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με στελέχη των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ (ORIGINAL 21) πραγματοποιήθηκε απόψε. Και απο αυτή έμεινε "ανοιχτό" παράθυρο, για την επιστροφή του "Τίγρη" στα διοικητικά της ΑΕΚ.
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, δέχτηκε στο γραφείο του για σχεδόν δύο ώρες μια επιτροπή οπαδών της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι του Δικέφαλου ζήτησαν για ακόμα μια φορά συγγνώμη για το 2005 (όταν και τελευταία

στιγμή δεν "υποστήριξαν" την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ), υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση ίσως θα ήταν εντελώς διαφορετική σήμερα αν η οργάνωση δεν είχε επιλέξει τότε την παράταξη του Ντέμη Νικολαϊδη (Ζούπας), στις εκλογές της Ερασιτεχνικής.

Όσον αφορά το μέλλον της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει. Από τη μεριά τους, οι οπαδοί φαίνεται πως προτιμούν ο σύλλογος να βρεθεί στη Γ΄Εθνική (και όχι στην Β΄ όπου υποβιβάστηκε), προκειμένου να σβηστούν τα χρέη και να επιστρέψει ισχυρή στη μεγάλη κατηγορία.

Με τον "Τίγρη" να τους απαντάει χαρακτηριστικά: "Αν γίνει αυτό που λέτε. δηλαδή πάει η ομάδα στο Ερασιτεχνικό, και εμπλακώ με κάποιο τρόπο ο στόχος πρέπει να είναι η ΑΕΚ σε τρία χρόνια στην Α΄Εθνική με ομαδάρα και γήπεδο. Το παν τώρα για την ΑΕΚ είναι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια."

Keywords
Τυχαία Θέματα