Το Rockwave της κρίσης

Σε ονειρικούς, παραμυθένιους κόσμους ταξίδεψαν με τη μουσική των Dead Can Dance, όσοι βρέθηκαν χθες στο Terravibe στη Μαλακάσα, όπου ολοκληρώθηκε το 18ο Rockwave Festival.

Ποικίλες είναι οι απόψεις για τη φετινή διοργάνωση με την πλάστιγγα να γέρνει προς την αρνητική πλευρά. Ειδικότερα χθες, οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους χίλιους. Γι' αυτό το λόγο όλες οι συναυλίες έγιναν στην Terra

σκηνή.

Επίσης, προβλήματα δημιουργήθηκαν και με τα δρομολόγια των πούλμαν που μετέφεραν τον κόσμο στην Μαλακάσα. Οι αναχωρήσεις ήταν προγραμματισμένες, ανά μια ώρα, ωστόσο λόγω της μη προσέλευσης παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις, που ξεπερνούσαν και τις 3 ώρες.

Στα συν της φετινής διοργάνωσης το γεγονός ότι, όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ οι ξένοι ερμηνευτές και τα συγκροτήματα δεν παρέλειψαν να πουν πόσο αγαπούν την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, χθες στη σκηνή βρέθηκαν ο Graig Walker από τους Archive, η soul μπάντα από την Καλιφόρνια, Monophonics, οι δικοί μας metal Septicflesh και οι headliner Dead Can Dance.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαστεφάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα