Τιτανομαχία...με φόντο το Βερολίνο

Γιουβέντους εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης. Μία αναμέτρηση ανάμεσα στη "Μεγάλη Κυρία" που θέλει να πιστοποιήσει πως μετά από μια μεγάλη αποχή από την Ευρώπη, είναι έτοιμη να επιστρέψει και τη "βασίλισσα" που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Έτσι λοιπόν ο αποψινός πρώτος ημιτελικός του Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ (21:45, Novasports 2) δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Οι «μπιανκονέρι» κατέκτησαν από το Σάββατο

και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά δεν αρκούνται σε αυτά. Τώρα θέλουν να ζήσουν και πάλι στιγμές δόξας και στην Ευρώπη, γιατί αυτές τους έχουν λείψει. Ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν υπολογίζει ξανά στους τραυματίες Πογκμπά, Κάσερες και Ασαμόα, ενώ έκανε γνωστό πως θα εγκαταλείψει το αγαπημένο του σχήμα με τρεις αμυντικούς για να παίξει με τέσσερις στα μετόπισθεν.

Η Ρεάλ, στον αντίποδα δεν έχει ακόμη αποβάλει το άγχος του κυνηγητού του πρωταθλήματος. Προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη με 3-1 στη Σεβίλλη, έχει ένα δύσκολο όσο και κρίσιμο ματς με τη Βαλένθια στο «Μπερναμπέου» και πάντα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Κάρλο Αντσελότι, που θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής που κατακτά το Champions League τέσσερις φορές, αναγκάστηκε να αφήσει στην ισπανική πρωτεύουσα τον ανέτοιμο Μπενζεμά, τον τραυματία Μόντριτς και τον εκτός πλάνων Κεντίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα