«Δεν μας σταματά ο λαϊκισμός»

Αποφασισμένος απέναντι στους τρομοκράτες εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο ελληνογερμανικό φόρουμ, από όπου επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα κάνει το χρέος της και δεσμεύτηκε να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο. Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει το έργο του χωρίς εκπτώσεις και χωρίς

παρεκκλίσεις καθώς όπως είπε στόχος του είναι να βγούμε από το μνημόνιο για να αποκατασταθούν οι αδικίες και να μειωθούν τα φορολογικά βάρη. «Δεν μας σταματούν οι ακραίοι, ούτε οι απειλές των τρομοκρατών που η αστυνομία τους συλλαμβάνει, η δικαιοσύνη τους δικάζει και ένα σαθρό σύστημα τους αφήνει ελεύθερους» είπε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα βρεθεί απέναντι σε όσους από τη μια κάνουν ό,τι μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι οι τρομοκράτες και από την άλλη προχωρούν σε καταγγελίες όταν αφήνονται ελεύθεροι.

«Δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτά που μας πλήγωσαν και μας ντρόπιασαν» τόνισε επισημαίνοντας πως η χώρα κάνει ένα τεράστιο βήμα για να ξεφύγει από την ασφυξία του μνημονίου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στο γεγονός ότι η χώρα έβγαλε ένα σημαντικό πρωτογενές πλεόνασμα. Η ανάκαμψη θα αρχίσει το 2014. Για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο του μπήκε ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο και φωτογράφισε λέγοντας πως «κάποιοι αντί να κοιτούν μπροστά προσπαθούν να μας πάνε πίσω, και θέλουν να μας ξαναβάλουν στην αβεβαιότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα